Bu tarif tam yaz aylarına uygun bir lezzet. Patlıcanların tuzlu suda bekletilmesi, acılığını alırken aynı zamanda kızartma aşamasında yağ çekmesini azaltıyormuş. İç harcının hazırlanması sırasında soğan ve sarımsak kokusunun mutfakta yayılacağını hayal edebiliyorum, çok iştah açıcı! Fırında pişirirken üzerine su koymak da yemeğin nemli kalmasını sağlamak için harika bir fikir. Servis önerisi olarak yoğurt ve taze salata ile birlikte sunulması, yemeğin lezzetini daha da artırır. Farklı sebzelerle ya da kıyma ekleyerek denemek de çok keyifli olabilir. Bu tarife bir şans vermek için sabırsızlanıyorum!
Mükrem, yorumun için teşekkür ederim! Evet, bu tarif gerçekten yaz aylarına uygun ve harika bir lezzet. Patlıcanların tuzlu suda bekletilmesi, hem acılığını alıyor hem de kızartma sırasında yağ çekmesini azaltıyor. Ayrıca iç harcının hazırlanması sırasında soğan ve sarımsak kokusunun mutfağı saracak olması da gerçekten iştah açıcı. Fırında pişirirken su koymak, yemeğin nemli kalmasını sağlamak için harika bir yöntem. Yoğurt ve taze salata ile servis edilmesi de yemeğin lezzetini artırıyor; bu gibi değişikliklerle deneyerek daha da zengin tatlar elde etmek çok keyifli olabilir. Umarım tarifini denediğinde memnun kalırsın! Afiyet olsun!
Bu tarif tam yaz aylarına uygun bir lezzet. Patlıcanların tuzlu suda bekletilmesi, acılığını alırken aynı zamanda kızartma aşamasında yağ çekmesini azaltıyormuş. İç harcının hazırlanması sırasında soğan ve sarımsak kokusunun mutfakta yayılacağını hayal edebiliyorum, çok iştah açıcı! Fırında pişirirken üzerine su koymak da yemeğin nemli kalmasını sağlamak için harika bir fikir. Servis önerisi olarak yoğurt ve taze salata ile birlikte sunulması, yemeğin lezzetini daha da artırır. Farklı sebzelerle ya da kıyma ekleyerek denemek de çok keyifli olabilir. Bu tarife bir şans vermek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yazMükrem, yorumun için teşekkür ederim! Evet, bu tarif gerçekten yaz aylarına uygun ve harika bir lezzet. Patlıcanların tuzlu suda bekletilmesi, hem acılığını alıyor hem de kızartma sırasında yağ çekmesini azaltıyor. Ayrıca iç harcının hazırlanması sırasında soğan ve sarımsak kokusunun mutfağı saracak olması da gerçekten iştah açıcı. Fırında pişirirken su koymak, yemeğin nemli kalmasını sağlamak için harika bir yöntem. Yoğurt ve taze salata ile servis edilmesi de yemeğin lezzetini artırıyor; bu gibi değişikliklerle deneyerek daha da zengin tatlar elde etmek çok keyifli olabilir. Umarım tarifini denediğinde memnun kalırsın! Afiyet olsun!