Patlıcan, patates, domates ve biber gibi sebzelerin mutfaktaki yeri gerçekten çok önemli. Bu sebzelerle yapılan yemeklerin hem lezzetli hem de besleyici olması beni her zaman etkiler. Özellikle patlıcan kebabı ve patates püresi, ailemle birlikte yaptığımız en sevilen yemeklerden. Ayrıca, domates soslu spagettiyi İtalyan mutfağından çok seviyorum. Sizce bu sebzelerle hazırlanan yemeklerde en çok hangi pişirme yöntemini tercih ediyorsunuz? Fırında pişirme mi yoksa mangalda pişirme mi?
Patlıcan, patates, domates ve biber gibi sebzelerin mutfaktaki yeri gerçekten çok önemli. Bu sebzelerle yapılan yemeklerin hem lezzetli hem de besleyici olması beni her zaman etkiler. Özellikle patlıcan kebabı ve patates püresi, ailemle birlikte yaptığımız en sevilen yemeklerden. Ayrıca, domates soslu spagettiyi İtalyan mutfağından çok seviyorum. Sizce bu sebzelerle hazırlanan yemeklerde en çok hangi pişirme yöntemini tercih ediyorsunuz? Fırında pişirme mi yoksa mangalda pişirme mi?
Cevap yaz