Köz biberli makarna tarifini denemek harika bir fikir! Özellikle yaz aylarında taze biberlerin kullanılması, yemeğe ayrı bir lezzet katıyor. Peki, köz biberleri fırında mı yoksa ocakta mı közlemenin daha iyi sonuç verdiğini düşünüyorsunuz? Ve makarnayı haşlarken tuz miktarını nasıl ayarlıyorsunuz, biraz fazla mı yoksa az mı kullanmayı tercih ediyorsunuz? Ayrıca, parmesan peyniri yerine vegan bir alternatif denemek isterseniz, hangi malzemeyi kullanmayı düşünüyorsunuz? Afiyet olsun!
Köz biberli makarna tarifini denemek harika bir fikir! Özellikle yaz aylarında taze biberlerin kullanılması, yemeğe ayrı bir lezzet katıyor. Peki, köz biberleri fırında mı yoksa ocakta mı közlemenin daha iyi sonuç verdiğini düşünüyorsunuz? Ve makarnayı haşlarken tuz miktarını nasıl ayarlıyorsunuz, biraz fazla mı yoksa az mı kullanmayı tercih ediyorsunuz? Ayrıca, parmesan peyniri yerine vegan bir alternatif denemek isterseniz, hangi malzemeyi kullanmayı düşünüyorsunuz? Afiyet olsun!
Cevap yaz