Kırmızı köz biber turşusunu yapmak için adımları uyguladım, fakat bazı noktalar beni düşündürüyor. Biberleri közledikten sonra kabuklarını soymak için bekletme aşamasında, gerçekten buharda bekletmek kabukların daha kolay soyulmasını sağlıyor mu? Ayrıca, turşunun dinlendirme süresi olarak önerilen 1 hafta, gerçekten yeterli mi? Ben genelde daha uzun süre bekletmeyi tercih ediyorum, acaba bu lezzeti nasıl etkiliyor? Son olarak, farklı sebzeler ekleyerek çeşitlendirme fikri hoşuma gitti, ama hangi sebzeler daha iyi olur?
Kırmızı köz biber turşusunu yapmak için adımları uyguladım, fakat bazı noktalar beni düşündürüyor. Biberleri közledikten sonra kabuklarını soymak için bekletme aşamasında, gerçekten buharda bekletmek kabukların daha kolay soyulmasını sağlıyor mu? Ayrıca, turşunun dinlendirme süresi olarak önerilen 1 hafta, gerçekten yeterli mi? Ben genelde daha uzun süre bekletmeyi tercih ediyorum, acaba bu lezzeti nasıl etkiliyor? Son olarak, farklı sebzeler ekleyerek çeşitlendirme fikri hoşuma gitti, ama hangi sebzeler daha iyi olur?
Cevap yaz