Kırmızı biberli yeşil zeytin yapmak için gereken malzemeleri gördüğümde, bu tarifi denemek için sabırsızlandım. Özellikle zeytinlerin tuzlu su içinde bekletilmesi gerektiğini öğrenmek beni çok heyecanlandırdı. Acaba, zeytinleri tuzlu su içinde ne kadar süre bekletsem en iyi sonucu alırım? Ayrıca, farklı baharatlar ekleyerek değişik tatlar elde etmek de harika bir fikir gibi görünüyor. Kırmızı biber yerine pul biber kullanmayı düşündüm, bu da lezzeti nasıl etkiler merak ediyorum. Zeytinlerin saklama süresi hakkında verdiğiniz bilgiler de çok faydalı! Evde yapmayı düşündüğüm bu tarifle misafirlerime nasıl bir sürpriz hazırlayabilirim?
Kırmızı biberli yeşil zeytin yapmak için gereken malzemeleri gördüğümde, bu tarifi denemek için sabırsızlandım. Özellikle zeytinlerin tuzlu su içinde bekletilmesi gerektiğini öğrenmek beni çok heyecanlandırdı. Acaba, zeytinleri tuzlu su içinde ne kadar süre bekletsem en iyi sonucu alırım? Ayrıca, farklı baharatlar ekleyerek değişik tatlar elde etmek de harika bir fikir gibi görünüyor. Kırmızı biber yerine pul biber kullanmayı düşündüm, bu da lezzeti nasıl etkiler merak ediyorum. Zeytinlerin saklama süresi hakkında verdiğiniz bilgiler de çok faydalı! Evde yapmayı düşündüğüm bu tarifle misafirlerime nasıl bir sürpriz hazırlayabilirim?
Cevap yaz