Kalın yeşil biber turşusu yaparken en çok hangi noktalar sizi zorladı? Özellikle biberlerin temizlenmesi ve turşu suyunun hazırlanması aşamalarında dikkat edilmesi gerekenler var mı? Fermentasyon sürecinde biberlerin lezzet kazanması için ne kadar bekletmek gerektiği konusunda ne düşündünüz? Kendi damak tadınıza göre sirke ve tuz oranını ayarlamak nasıl bir deneyim oldu? Ayrıca, ev yapımı turşuların sağlığa faydaları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kalın yeşil biber turşusu yaparken en çok hangi noktalar sizi zorladı? Özellikle biberlerin temizlenmesi ve turşu suyunun hazırlanması aşamalarında dikkat edilmesi gerekenler var mı? Fermentasyon sürecinde biberlerin lezzet kazanması için ne kadar bekletmek gerektiği konusunda ne düşündünüz? Kendi damak tadınıza göre sirke ve tuz oranını ayarlamak nasıl bir deneyim oldu? Ayrıca, ev yapımı turşuların sağlığa faydaları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz