Biber ve patlıcan turşusunu yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Sebzeleri hazırlarken ya da turşunun fermentasyon sürecinde mi? Bu tarifteki adımlar oldukça detaylı verilmiş, özellikle tuzlu su hazırlığı kısmı dikkatimi çekti. Bu aşama gerçekten de sebzelerin lezzetini artırıyor mu? Ayrıca, turşunun daha acı olmasını sağlamak için acı biber eklemeyi düşündünüz mü? Kendi damak zevkinize uygun baharatlar ekleyerek farklı tatlar elde etme şansını kaçırmamak harika bir fikir!
Biber ve patlıcan turşusunu yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Sebzeleri hazırlarken ya da turşunun fermentasyon sürecinde mi? Bu tarifteki adımlar oldukça detaylı verilmiş, özellikle tuzlu su hazırlığı kısmı dikkatimi çekti. Bu aşama gerçekten de sebzelerin lezzetini artırıyor mu? Ayrıca, turşunun daha acı olmasını sağlamak için acı biber eklemeyi düşündünüz mü? Kendi damak zevkinize uygun baharatlar ekleyerek farklı tatlar elde etme şansını kaçırmamak harika bir fikir!
Cevap yaz