Biber dolmasının içinin pişmemesi sorununu yaşadığınızda, pişirme süresi ve sıcaklık ayarlarının yeterince dikkate alınıp alınmadığını düşünüyor musunuz? Özellikle düşük sıcaklıkta pişirildiğinde iç harcın yeterince pişmediğini fark ettiniz mi? Ayrıca, pirinci önceden pişirmenin dolmanın içinin daha iyi pişmesine yardımcı olabileceğini duymuş muydunuz? Bu konuda başka hangi önlemleri almayı denediniz?
Biber dolmasının içinin pişmemesi sorununu yaşadığınızda, pişirme süresi ve sıcaklık ayarlarının yeterince dikkate alınıp alınmadığını düşünüyor musunuz? Özellikle düşük sıcaklıkta pişirildiğinde iç harcın yeterince pişmediğini fark ettiniz mi? Ayrıca, pirinci önceden pişirmenin dolmanın içinin daha iyi pişmesine yardımcı olabileceğini duymuş muydunuz? Bu konuda başka hangi önlemleri almayı denediniz?
Cevap yaz