Yağlı tombul biber turşusu yapmayı düşündüğünüzde, biberlerin doğru bir şekilde seçilmesi ve hazırlanması gerçekten önemli mi? Özellikle sarımsak ve dereotunun eklenmesi, lezzeti nasıl etkiliyor? Ayrıca, turşunun olgunlaşma sürecini hızlandırmak için haftada bir çalkalamak yeterli mi, yoksa başka yöntemler de var mı? Bu lezzetli turşunun saklama süresi hakkında ne düşünüyorsunuz, gerçekten 1 yıl kadar lezzetini koruyabiliyor mu?
Yağlı tombul biber turşusu yapmayı düşündüğünüzde, biberlerin doğru bir şekilde seçilmesi ve hazırlanması gerçekten önemli mi? Özellikle sarımsak ve dereotunun eklenmesi, lezzeti nasıl etkiliyor? Ayrıca, turşunun olgunlaşma sürecini hızlandırmak için haftada bir çalkalamak yeterli mi, yoksa başka yöntemler de var mı? Bu lezzetli turşunun saklama süresi hakkında ne düşünüyorsunuz, gerçekten 1 yıl kadar lezzetini koruyabiliyor mu?
Cevap yaz