Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Pul biberli tuzlu kurabiyeleri yapmak için malzemeleri hazırlamak oldukça basit. Tereyağı ve sıvı yağı birleştirip yoğurt eklemek, hamuru yumuşak hale getirmek için iyi bir başlangıç. Hamuru dinlendirdikten sonra ceviz büyüklüğünde parçalar alıp şekil vermek de eğlenceli bir aşama. Üzerine susam veya çörek otu serpmek, lezzetini ve görünümünü artırmak için harika bir fikir. Fırında pişirirken dikkat edilmesi gereken süre de oldukça net. Sonuçta lezzetli bir atıştırmalık elde edeceksiniz. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum! Siz denedikten sonra nasıl olduğunu paylaşır mısınız?
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Pul biberli tuzlu kurabiyeleri yapmak için malzemeleri hazırlamak oldukça basit. Tereyağı ve sıvı yağı birleştirip yoğurt eklemek, hamuru yumuşak hale getirmek için iyi bir başlangıç. Hamuru dinlendirdikten sonra ceviz büyüklüğünde parçalar alıp şekil vermek de eğlenceli bir aşama. Üzerine susam veya çörek otu serpmek, lezzetini ve görünümünü artırmak için harika bir fikir. Fırında pişirirken dikkat edilmesi gereken süre de oldukça net. Sonuçta lezzetli bir atıştırmalık elde edeceksiniz. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum! Siz denedikten sonra nasıl olduğunu paylaşır mısınız?
Cevap yaz